Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Yhteystiedot8

SF-Caravan Valkeakosken Seutu ry
Hakalanranta 51
Ritvala
37720 Valkeakoski

puh. 040 702 6005

sfcaravanvalkeakosken
seutury@pp.inet.fi

Aluevastaavat
Pertti Meronen ja

Erkki Vuotovesi

   

  If – Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö

 

Ohjeita vuosi- ja kausipaikkalaisille

 

Mitä vuosi- ja kausipaikkaan kuuluu

  • Asuminen ja oleskelu alueella vuosi- tai kausipaikan oikeuttaman ajan.
  • Vaunun pito alueella kyseisen ajan.
  • Sauna yleisillä vuoroilla, myös vieraillesi.

Vuosi-/kausipaikkalainen saa avaimen, jolla on mahdollista päästä puomista alueelle aikana, jolloin ei ole alueisäntiä paikalla. Avaimella pääsee myös saunalle ja tiskipaikalle. Avain luovutetaan takaisin sopimuskauden loppuessa.

Mihin vuosipaikka velvoittaa

Vuosipaikkalaisen velvollisuuksiin kuuluu toimia alueisäntänä yhden viikon kesäaikana tai viisi viikonloppua talviaikana. Kesäaika on kesäkuun alusta elokuun loppuun. Viikkoisännyys alkaa vuoroaan aloittavilla uusilla isännillä perjantaina n. kello 14:00 ja loppuu vuoroaan lopettavilla vanhoilla isännillä perjantaina n. kello 16:00. Tämä kahden tunnin päällekkäisyys mahdollistaa tehtävien sujuvan siirron sekä tilityksen teon. Talviajan viikonloppuisännyys alkaa perjantaina noin kello 15.00 ja loppuu sunnuntaina n. klo 15.

Sähkö maksetaan kaksi kertaa vuodessa (touko-kesäkuu ja joulukuu) tai poistuessasi alueelta pidemmäksi ajaksi. Treffiviikonloppuna alueella olevalta vuosi-/kausipaikkalaiselta peritään erikseen ilmoitettava ohjelmamaksu.

Ilmoittautuminen alueelle tullessasi

Vuosi-/kausipaikkalaisille annetaan oma seurantalomake, joihin he itse kirjaavat oleskelunsa alueella.  Lomakkeita saa alueisännältä. Lomake palautetaan toimistolle, sekä myös silloin jos olet pidempään poissa alueelta. Palatessasi takaisin saat uuden lomakkeen. Kirjaa tiedot ylös huolellisesti loppuvuoden yöpymistilastoja varten. Varaudu myös palauttamaan listasi elo-syyskuun vaihteessa, koska Matkailu Oy haluaa silloin tiedot kesän yöpymisistä.

Vierailijat

Alueen ollessa täynnä, vierailijoiden on suotavaa jättää autonsa parkkipaikalle. Alueella jokainen noudattaa nopeusrajoitusta. Muistathan kertoa siitä myös vierailijoille. Tällä turvataan pienet karavaanarit.

Vieraasi voivat vapaasti käyttää Hakalanrannan palveluita.