Loading...

Ohjeita vuosi- ja kausipaikkalaisille

Mitä vuosi- ja kausipaikkaan kuuluu

  • Asuminen ja oleskelu alueella vuosi- tai kausipaikan oikeuttaman ajan

  • Matkailuajoneuvon pito alueella kyseisen ajan

  • Sauna yleisillä vuoroilla, myös vieraillesi

Vuosi- / kausipaikkalainen saa avaimen, jolla pääsee portin puomista alueelle aikana, jolloin ei ole alueisäntiä paikalla. Avaimella pääsee myös saunalle ja tiskipaikalle. Avain luovutetaan takaisin sopimuskauden loppuessa. Poistuessasi alueelta viimeisenä, muista lukita kaikki avoimet ovet sekä viimeisenä ulos ajaessasi portin puomi. Saamasi avain pitää palauttaa kun luovut paikastasi. Palauttamatta jääneestä avaimesta peritään 20€ maksu.

Mihin vuosi- / kausipaikka velvoittaa

Vuosipaikkalaisen velvollisuuksiin kuuluu toimia alueisäntänä yhden viikon kesäaikana tai viisi viikonloppua talviaikana. Kausipaikkalaisen (kevät- ja syyspaketit) velvollisuuksiin kuuluu toimia alueisäntänä yhden viikonlopun sekä keväällä että syksyllä.

Kesäaika on kesäkuun alusta elokuun loppuun. Viikkoisännyys alkaa sunnuntaina kello 14:00 ja loppuu seuraavana sunnuntaina kello 16:00. Talviajan viikonloppuisännyys alkaa perjantaina noin kello 15:00 ja loppuu sunnuntaina klo 15:00.

Yhdistys veloittaa hoitamattomasta isäntävelvoitteesta 50€/vrk.

Sähkö maksetaan kaksi kertaa vuodessa, 1. erä 31.5. mennessä ja 2. erä 31.12. mennessä. Sähköt pitää maksaa myös jos poistut alueelta pidemmäksi ajaksi. Treffiviikonloppuna alueella olevalta vuosi- / kausipaikkalaiselta peritään erikseen ilmoitettava ohjelmamaksu.

Ilmoittautuminen alueelle tullessasi

Vuosi- / kausipaikkalaisille annetaan oma seurantalomake, joihin he itse kirjaavat oleskelunsa alueella.  Lomakkeita saa alueisännältä. Lomake palautetaan toimistolle, sekä myös silloin jos olet pidempään poissa alueelta. Palatessasi takaisin saat uuden lomakkeen. Kirjaa tiedot ylös huolellisesti loppuvuoden yöpymistilastoja varten. Varaudu myös palauttamaan listasi elo-syyskuun vaihteessa, koska Matkailu Oy haluaa silloin tiedot kesän yöpymisistä.

Autoliikenne alueella

Alueen ollessa täynnä, vierailijoiden on suotavaa jättää autonsa parkkipaikalle. Alueella jokainen noudattaa nopeusrajoitusta 10km/h. Muistathan kertoa siitä myös vierailijoille. Tällä turvataan pienet karavaanarit.

Vieraasi voivat vapaasti käyttää Hakalanrannan palveluita.