Jussin suurin kala Foto Anne Pitkänen

Hakalanrannan pilkkikisoja vietettiin puolipilvisessä ja varsin tuulisessa säässä menneenä lauantaina. Tuuli ja perjantain sateet olivat hioneet jääkannen peilikirkkaaksi ja liukkaaksi. Kilpailijoilla olikin ollut haasteita pitää pilkkijakkaroistaan sekä muista tarvikkeistaan huolta jäällä, sillä niin voimakkaasti tuuli kilpailijoita tuuletti kisan aikana.

Kilpailijoita kisassa oli yhteensä n. 40 henkilöä. Heistä 30 toi saalista puntarille punnittavaksi. Kisassa kilpailtiin miesten, naisten ja nuorten sarjassa. Lisäksi kilpailijat osallistuivat myös Jari Naakan sponsoroimaan etanapilkkiin, jossa palkittiin sekä yleisen kilpailun parhaita että myös menestyneitä vierailijoita. Myös pienimmän ja suurimman kalan saaneet palkittiin.

Miesten, naisten ja nuorten kilpailun tulokset:

Kilpailun jälkeen nautimme keittiöhenkilöiden valmistamasta maukkaasta nakkikeitosta sekä tuoreista sämpylöistä. Lauantain ohjelmaan kuuluivat myös arpajaisten arpominen, tietysti lauantain saunominen ja illalla musavisa.

Suuret kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille, järjestelyihin osallistuneille sekä vielä erityiskiitos Naakan perheelle etanapilkin järjestelyistä!

Linkki kuviin